Aanbod

Proland_Ericalaan 44, Jubbega-1.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-2.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-4.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-3.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-5.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-12.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-14.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-16.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-13.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-15.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-10.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-11.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-17.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-18.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-19.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-20.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-23.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-22.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-21.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-24.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-25.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-26.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-27.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-29.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-31.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-30.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-34.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-33.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-32.jpg Proland_Ericalaan 44, Jubbega-35.jpg
Verkocht

Verkocht: Ericalaan 44, 8411 VK Jubbega

€ 285.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 240 m²
Woonoppervlakte 123 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Algemeen

Ruime twee-onder-een-kap doorzonwoning uit 1977 aan rustige en ruim opgezette woonstraat in Jubbega. Tegenover groenvoorziening. Uitstekend onderhouden en afgewerkt, dus snel wonen zonder grote investeringen. Vier slaapkamers. Veel (berg)ruimte door aanbouw. Vrijstaande garage en beschutte tuin. Op loopafstand van het centrum met voorzieningen en scholen. Geheel voorzien van kunststof kozijnen... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 1977
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Woensdag 1 november 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00349
Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 november 2023
Laatste wijziging Woensdag 21 februari 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1977
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas, Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 240 m²
Woonoppervlakte 123 m²
Inhoud 447 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 5 m²
Oppervlakte externe bergruimte 15 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuidoost
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering Noord west
Tuin 2 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2010
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Kadastrale gegevens
Mildam K 1609
Perceeloppervlakte 240 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Ruime twee-onder-een-kap doorzonwoning uit 1977 aan rustige en ruim opgezette woonstraat in Jubbega. Tegenover groenvoorziening. Uitstekend onderhouden en afgewerkt, dus snel wonen zonder grote investeringen. Vier slaapkamers. Veel (berg)ruimte door aanbouw. Vrijstaande garage en beschutte tuin. Op loopafstand van het centrum met voorzieningen en scholen. Geheel voorzien van kunststof kozijnen en kunststof goten.

Ligging
Jubbega is een gezellig dorp en beschikt over basisvoorzieningen op winkel-, onderwijs-, sport- en horecagebied. Meer voorzieningen vindt u in Gorredijk (10 minuten) of Heerenveen en Oosterwolde (beide 20 autominuten). Natuur- en bosgebieden met uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden in de nabije omgeving. Het dorp is gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen naar de A7 (Noord-Holland – Heerenveen – Drachten – Duitsland) en de vernieuwde N381 (Drachten – Zuidoost-Drenthe). Leeuwarden en Groningen liggen op ca. drie kwartier en Emmen is binnen een uur bereikbaar.

Indeling

Entree aan de voorzijde. Hal met wc en trapopgang naar eerste verdieping. Toegang tot de kelder onder de trap. Keuken met inbouwapparatuur, inductiekookplaat en veel kastruimte. Doorgang met speelse boog naar de ruime en lichte woonkamer. Aan de voorzijde, in het zitgedeelte, is een mogelijkheid voor een houtkachel. Tuindeuren naar het terras. Extra (berg)ruimte is gemaakt door een aanbouw die de keuken verbindt met het schuurtje. Een praktische oplossing waardoor er een mooie grote bijkeuken is ontstaan en de bergruimte in het oorspronkelijke schuurtje binnendoor bereikbaar is. Ruimte genoeg voor een witgoedopstelling en opslag. De deuren en kozijnen in de bijkeuken zijn uitgevoerd in kunststof.

Eerste verdieping

Overloop en drie slaapkamers. Alle drie met vaste kasten. Geen schuine wanden op de eerste verdieping, dus veel ruimte en praktisch in te delen. Badkamer met wastafel en douche. Vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Grote zolder met dakraam en bergruimte. Helemaal afgewerkt. Er is een ruime (slaap)kamer gemaakt.

Tuin

Voor- en achtertuin. Vrijstaande garage. Grote oprit met plaats voor meerdere auto’s. Voortuin met heesters en vaste planten. Achtertuin deels bestraat, met ruimte voor terras(sen). Beschutte tuin met tuinmuur, schutting en leibomen, gazon en grind.

Bijzonderheden

- Fijne woning waar u snel in kunt zonder grote investeringen te doen;
- Uitstekend onderhouden;
- Kunststof kozijnen en dakgoten;
- Geen schuine wanden op de eerste verdieping, dus veel ruimte en praktisch in te delen;
- Veel bergruimte;
- Rustige en ruim opgezette woonstraat op loopafstand van het centrum.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken