Beschrijving

Stijlvolle, nieuw te bouwen energieneutrale appartementen in hartje Surhuisterveen. De 11 appartementen variëren in oppervlak van 84-94 m2 , hebben één slaapkamer (met mogelijkheid voor een tweede) en een balkon of terras. Ze zijn licht, ruim en comfortabel en beschikken over een berging en een eigen parkeerterrein. Het complex heeft een warme en hedendaagse uitstraling en wordt gekenmerkt door een degelijke bouw met kwalitatief uitstekende materialen. 

Surhuisterveen ligt ca. 12 km ten noordoosten van Drachten, nabij de meren de Leije en de Burgumermar en tussen de waterrijke natuurgebieden de Âlde Feanen en het Lauwersmeer. Het dorp heeft ca. 6.000 inwoners en beschikt over basis- en voortgezet onderwijs en de nodige winkel-, sport- en overige voorzieningen. Via de A7 bent u snel in Groningen, Drachten of Heerenveen.   

Het appartementencomplex is onderdeel van een project van Vastgoedontwikkeling Kuin bv, in samenwerking met De Wolff & Partners en AApex B.V. Realisatie door Aannemingsbedrijf Kuin bv.

Indeling

Begane grond 
De beschutte entree met luifel geeft toegang tot een corridor met de postkasten en het bellentableau. Ook bevinden zich hier de lift, trappenhuizen en bergingen. Het bellentableau is voorzien van een videofoon- en intercomsysteem, zodat u in uw appartement op een schermpje kunt zien wie er voor de deur staat. Een veilig gevoel! Op de begane grond zijn drie appartementen gesitueerd. 

Verdieping
Op ieder van de twee verdiepingen zijn vier appartementen gelegen. Ze bestaan uit een hal, toilet, woonkamer met open keuken, badkamer, wasruimte en slaapkamer. De woonkamer is voorzien van een terras of balkon. De open keuken kan worden vergroot tot een hoekkeuken met schiereiland. De slaapkamer kan worden opgesplitst tot twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Bijzonderheden

-	Het complex wordt uitgevoerd in roodbruine en oranjerode baksteen. De gevels hebben witte accenten en de voordeuren zijn rietgroen. 
-	De appartementen worden uitgevoerd met een energieprestatie gelijk dan de norm ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), waardoor ze zeer duurzaam zijn. 
-	De appartementen worden standaard opgeleverd zonder keuken, en inclusief de badkamer. 
-	Balustraden van staal, met glas en folie
-	Individuele woonwensen in overleg: diverse opties mogelijk voor tegels en sanitair (tegen verrekenprijs). 
-	Gebruiksoppervlakte appartementen ca. 84-94 m2  (vier typen), berging  ca. 5 m2.

Kenmerken