Beschrijving

U bent op zoek naar een heerlijke rustige plek? Een plek waar het nog heel gebruikelijk is dat u zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde kunt wegkijken over de omliggende weilanden? Mooi gelegen in het buitengebied, maar toch niet ver van het centrum? En dan ook nog eens op een ruim perceel, zodat u misschien wel dieren kunt houden?

Wij hebben voor u deze plek gevonden aan de Singel 25 te Jubbega en nodigen u hierbij van harte uit om deze woning met eigen ogen te gaan bekijken.

De woning is gesitueerd op een heel fijne locatie én een royaal perceel van maar liefst 2800 m². Riant uitgebouwd waar een serre, badkamer, bijkeuken en slaapkamer zijn gerealiseerd. Vanuit de sfeervolle woning kunt u prachtig wegkijken. Zeker in dit jaargetijde is het genieten van het uitzicht!

Indeling

Hal met trapopgang, sfeervolle woonkamer met serre en toegang tot de tuin, keuken, kelder, nette badkamer, toilet en bijkeuken.

Eerste verdieping

Overloop met bergruimte en drie ruime slaapkamers.

Tuin

Er zijn veel pluspunten aan het riante perceel! Het perceel is namelijk zeer fraai ingericht met diverse bijgebouwen. Zo is er een ruime garage, een gezellig vrijstaand buitenverblijf met toilet, twee prielen en een tuinschuur.

Bijzonderheden

- Er zijn de laatste jaren tal van vernieuwingen doorgevoerd; 
- De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto's;
- Prachtige ligging met uitzicht over de landerijen; 
- Leuke buren!

Kenmerken