Beschrijving

Deze energiezuinige, in 2010 verbouwde vrijstaande woning is gelegen in een prachtige omgeving met rust en ruimte in overvloed. Met onder meer een ruime woonkamer, een moderne keuken, twee badkamers en maar liefst 6 slaapkamers is dit de ideale thuisbasis voor bijvoorbeeld een groot gezin. De royale tuin biedt ruimte te over en beschikt over een buitenverblijf, zwembad en zeer grote schuur/loods die voor vele doeleinden te gebruiken is. Jubbega staat bekend als een dorp met een uitstekend voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. winkels, scholen, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn in de nabijheid gesitueerd. Tevens is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van o.a. Gorredijk, Drachten en Heerenveen.

Indeling

Entree, hal, meterkast, toilet, sfeervolle woonkamer, woon-/eetkeuken (voorzien van inbouwapparatuur), royale slaapkamer, nette badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel en bijkeuken met aansluitpunten voor wasmachine.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping is in het midden een zeer ruime overloop met 5 ruime slaapkamers en tweede badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Tuin

Buiten zijn alle elementen aanwezig om te genieten van het fijne buitenleven. De mogelijkheden zijn eindeloos. De fraaie, omliggende tuin is op het zuiden gelegen, biedt zeer veel privacy en is een ware groene oase. De achtertuin met buitenverblijf en zwembad is grotendeels voorzien van gras en beplanting, wat zorgt voor veel sfeer. De ruime multifunctionele loods/schuur is ideaal voor het opslaan van veel en/of grote spullen maar ook bijvoorbeeld campers/caravans, auto's of tractoren.

Bijzonderheden

- Keurig bewoonde en uitstekend onderhouden woning;
- De laatste jaren tal van vernieuwingen doorgevoerd;
- De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto's;
- Een royale schuur met overkapping voor camper;
- Groot perceel met veel privacy;
- Nieuwe zonnepanelen;
- Geschikt voor bedrijf aan huis zover de bestemming dit toelaat;
- Recreatief bent u binnen 5 minuten in de natuur: water, bos en weiland.

Kenmerken