Beschrijving

Goed onderhouden en keurige halfvrijstaande woning uit 1992 in Drachtstercompagnie. Volledig geïsoleerd. Gelegen in kindvriendelijke buurt en geschikt voor (jong) gezin. Compleet gemoderniseerd in 2017, met o.a. nieuwe keuken, badkamer, vloeren etc. Drie slaapkamers en een grote vrijstaande garage. Tuin met vrij uitzicht en veel privacy. Geen last van inkijk!

Drachtstercompagnie is een actief dorp met veel saamhorigheidsgevoel. Er is een multifunctioneel centrum in aanbouw met o.a. basisonderwijs, sportvoorzieningen en ontmoetingsruimten. Uitgebreidere voorzieningen op onderwijs-, sport-, cultureel- en horecagebied vindt u vlakbij in Drachten (10-15 minuten) en in Surhuisterveen (15 minuten) en in zo’n tien minuten zit u op de A7.

Indeling

Entree met toilet en trapopgang. Grote en lichte woonkamer aan de voorzijde. Lichte open keuken met inbouwapparatuur. Kamer en keuken zijn voorzien van een pvc-vloer met houtlook. Ruime bijkeuken voor opslag en voor een witgoedopstelling. Alles is uitstekend afgewerkt en onderhouden.

Eerste verdieping

Overloop, drie slaapkamers en badkamer. Ook hier is alles tot in de puntjes afgewerkt. De moderne badkamer heeft een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Een vaste trap naar de zolder, die compleet afgewerkt is en waar een extra kamer kan worden gerealiseerd.

Tuin

De woning beschikt over een ruime, vrijstaande garage. Op de oprit is plaats voor meerdere auto’s. De voortuin is voorzien van gras, de achtertuin is betegeld.

Bijzonderheden

- Recent volledig verbouwd en gemoderniseerd;
- Uitstekend onderhouden en met veel zorg afgewerkt;
- Achtertuin met vrij uitzicht en veel privacy;
- Geschikt voor (jong) gezin;
- Grote vrijstaande garage.

Kenmerken