Beschrijving

Compacte, vrijstaande woning met aanbouw in Donkerbroek. Met authentieke details en gemoderniseerde keuken en badkamer. Is keurig onderhouden. De woning staat op een ruim perceel en heeft drie slaapkamers en een vrijstaande garage. Grote achtertuin met vijver en vrij uitzicht. Donkerbroek heeft een bloeiend verenigingsleven en beschikt over basis winkelvoorzieningen, basisonderwijs, peuterspeelzaal en een apotheekhoudende huisarts. Voortgezet onderwijs vindt u o.a. in Oosterwolde. 

De woning is gunstig gelegen t.o.v. de vernieuwde N381 en ligt in de driehoek Oosterwolde (15 minuten), Drachten (15 minuten) en Assen (30 minuten). Ook Leeuwarden en Heerenveen bereikt u in ca. een half uur. Met het openbaar vervoer zijn deze plaatsen eveneens bereikbaar.

Indeling

Entree met toegang tot de L-vormige woonkamer met zit- en eethoek, schouw met rookkanaal, erker en openslaande deuren naar het terras. De balkenplafonds en paneeldeuren zorgen voor extra sfeer. Vanuit de kamer hebt u tevens toegang tot de trapkast met kelder. In de aanbouw bevinden zich keuken, badkamer, toilet en bijkeuken. Ook is hier de achteringang met halletje gelegen. 

De gemoderniseerde keuken is o.a. voorzien van een vijfpitsgasfornuis en is mooi licht. De badkamer heeft een ligbad met douche en een wastafel. In de bijkeuken vindt u de cv-ketel en er is plaats voor de witgoedopstelling. Een trap geeft hier toegang tot bergruimte op de verdieping. Entree, woonkamer en keuken hebben een laminaatvloer. In bijkeuken, halletje achter, wc en badkamer liggen plavuizen.

Eerste verdieping

Op de verdieping vindt u drie slaapkamers. De kamers aan de voorkant van de woning hebben een dakkapel. De ouderslaapkamer ligt aan de achterkant en heeft een garderoberuimte c.q. bergruimte.

Tuin

De woning beschikt over een ruime, vrijstaande houten garage. Op de oprit is ruimte voor meerdere auto’s. De voortuin is betegeld en heeft een gemetselde border. De grote achtertuin bestaat voornamelijk uit gazon, heeft enkele vaste plantenborders en een opgemetselde vijver. Achter de woning is geen bebouwing, dus u beschikt over veel privacy.

Bijzonderheden

- Authentieke details;
- Vernieuwde meterkast;
- Alle slaapkamers voorzien van isolatieglas;
- Dakisolatie;
- Achtertuin met veel privacy;
- Vijver in achtertuin.

Kenmerken