TOECK Ontwikkelaars

Schoolweg, 8411 XL, Jubbega
van € 459.950,- tot € 479.950,- v.o.n.

Beschrijving

Stijlvol vrijstaand wonen in Jubbega
Aan de noordrand van Jubbega worden vier ruime, energiezuinige en onderhoudsarme vrijstaande woningen gebouwd met de tuinen op het zuiden. Bijzonder: u kunt de woning helemaal aanpassen aan uw eigen woonwensen en gezinssituatie. Mogelijk is bijvoorbeeld een garage, of slaap- en badkamer op de begane grond, een tuingerichte woonkamer en nog tal van andere opties. De woningen zijn gasloos, hebben een warmtepomp, vloerverwarming, zijn uitstekend geïsoleerd en beschikken over energielabel A+++. Het robuuste en functionele ontwerp met symmetrische gevelindeling en grote raampartijen geeft een royale ruimtelijke beleving en veel verblijfsruimte op de verdieping.

Ligging
Jubbega is een gezellig dorp met ruim 3.000 inwoners. Het dorp beschikt over basisvoorzieningen als winkels, supermarkt, basisonderwijs, huisartsen- en fysiotherapiepraktijk, multifunctioneel centrum en een natuurzwembad. Bovendien heeft het dorp diverse (sport)verenigingen. Meer voorzieningen vindt u in Gorredijk (10 minuten) of Heerenveen en Oosterwolde (beide 20 autominuten). Natuur- en bosgebieden met uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden vindt u in de nabije omgeving. Het dorp is gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen naar de A7 (Noord-Holland – Heerenveen – Drachten – Duitsland) en de vernieuwde N381 (Drachten – Zuidoost-Drenthe). Leeuwarden en Groningen liggen op ca. drie kwartier en Emmen is binnen een uur bereikbaar.

Indeling
Zijentree met open trap naar de eerste verdieping. Ruime en lichte L-vormige woonkamer met open keuken, grote raampartijen en tuindeuren naar het terras. Er is een bijkeuken met ruimte voor o.a. een witgoedopstelling. Toegang via de hal, waar ook het toilet is. Er zijn diverse mogelijkheden om de (benedenverdieping van) de woning aan te passen aan de eigen woonwensen. In de verkoopbrochure ziet u hoe de plattegrond er uit komt te zien bij de verschillende opties. De opties lopen uiteen van een aangebouwde bijkeuken (waardoor een grotere keuken ontstaat), een tuingerichte kamer tot een slaap- en badkamer op de begane grond.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u een overloop, drie slaapkamers en een badkamer. In de grootste slaapkamer is ruimte voor een inloopkast. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. De badkamer kan ook worden uitgevoerd met een dakkapel (en een ligbad). Wanneer u kiest voor een bad- en slaapkamer op de begane grond, vervalt de badkamer en krijgt de eerste verdieping twee ruime slaapkamers en een berging.
Tweede verdieping
Via een vlizotrap komt u op de bergzolder. Ook hiervoor zijn opties, zodat u ook hier een of meer kamers kunt realiseren. Daarvoor is een vaste trap nodig.

Tuin
Bij de woning hoort een berging. U kunt op eigen erf parkeren. Ook het bouwen van een garage is mogelijk.

Bijzonderheden
- Uitgebreide mogelijkheden om de woning aan te passen aan de eigen woonwensen.
- Degelijke bouw met hoogwaardige onderhoudsarme materialen.
- De woningen worden uitgevoerd in oranje-rood (bouwnummers 2 en 6) en rood genuanceerde baksteen (bouwnummers 3 en 5).
- Buitenkozijnen van kunststof (antraciet).
- Keramische dakpannen (antraciet).
- Inclusief sanitair en tegelwerk (vloer en wand) toilet en badkamer.
- Parkeren op eigen erf.
- Koopprijs vrij op naam.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 122 m²
Perceeloppervlakte 626-634 m²
Inhoud 477 m³
Aantal woningen 4
+ Lees meer

Objecttypen

Vrijstaande woning TOECK Ontwikkelaars Bouwnummer

van € 459.950,- tot € 479.950,- v.o.n.
ROYAAL GENIETEN VAN KARAKTERISTIEK WONEN IN JUBBEGA
Aan de noordzijde van het dorp Jubbega realiseren wij vier vrijstaande woningen aan de Schoolweg en Ekke Dijkstraweg. De woningen zijn opgezet op royale kavels en liggen aan de landerijen langs het dorp. Geniet hier van het unieke Friese landschap en bewonder de karakteristieke poppebeam. Jubbega telt ongeveer 3250 inwoners en is na Heerenveen het grootste dorp van de gemeente Heerenveen. De karakteristieke kern rondom de derde sluis en de vele bebossing om het dorp heen, nodigen uit tot ontspannen wandelingen en fietstochten. Het dorp kent basisvoorzieningen zoals winkels, supermarkt, basisschool, huisartsenpraktijk, fysiopraktijk, multifunctioneel gebouw en een natuurzwembad. Bovendien heeft het dorp diverse (sport)verenigingen. In 10 minuten kan er een uitstapje worden gemaakt, naar het nabij gelegen Gorredijk voor een dagje uit. Gorredijk kent een groot winkelaanbod en verscheidene restaurants. Binnen 20 minuten ben je vanuit Jubbega in het centrum van Heereveen of Drachten. Neem ook eens een uitstapje naar het dichtbij gelegen Appelscha om te genieten van de grootse Friese natuur. Wil je graag wonen in een royale en comfortabele nieuwbouwwoning, op een centrale locatie en met de basisvoorzieningen in eigen dorp? Kies dan voor wonen in Jubbega.

MET JE GEZIN GENIETEN VAN VRIJSTAANDE LUXE
Het ontwerp van deze woningen is robuust en functioneel. De spitse kap en de symmetrische gevelindeling met grote raampartijen geven de woning veel verblijfsruimte op de verdieping en een royale ruimtelijke beleving. Tegelijkertijd krijgen de woningen hiermee hun robuuste, herkenbare karakter. De materiaalkeuze maakt deze woningen onderhoudsarm. Door de toepassing van strakke dakranden, zinken goten en kunststof kozijnen, is het onderhoud van deze woningen tot een minimum beperkt. De woningen worden in de basis uitgevoerd met een compleet woonprogramma met drie slaapkamers. Daarbij bieden we een compleet optiepakket, waarmee je de woning kan uitbreiden en afstemmen op je eigen specifieke wensen. Op deze ruime kavels met dit uitgebreide optiepakket, biedt deze woning jou alle ruimte om te wonen zoals jij dat wilt.
+ Lees meer
Woonoppervlakte 122 m²
Perceeloppervlakte 626-634 m²
Inhoud 477 m³
Aantal woningen 4 (van 9)